Select Page

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea ha realitzat labors de manteniment dels camps de futbol de gespa de la localitat amb la finalitat de posar-los a punt per a la nova temporada. El camp de futbol 7 d’Altea La Vella i el Camp de futbol 11 d’Altea ja es troben en perfectes condicions.

“El bon estat de la gespa és importantíssim, no sols per a garantir un bon joc, sinó per la seguretat dels jugadors i evitar lesions. Des de la Regidoria som conscients d’aquesta necessitat i per això es realitzen labors de manteniment de manera periòdica que asseguren el perfecte estat el terreny de joc”, ha comentat la regidora d’Esports, Sara Soler.

El camp de futbol 7 d’Altea La Vella i el Camp de futbol 11 d’Altea van passar aquest estiu la seua segona actuació de manteniment d’enguany, un manteniment amb maquinària especialitzada que consisteix en l’emplenat de cautxú, raspallat, escombratge, redistribució del farciment i revitalització de la gespa. Els operaris revisen tota la instal·lació i es comproven juntes, marcatges, així com equipament esportiu, dels quals s’han realitzat les corresponents reparacions.

Gràcies a aquestes accions els camps estan en les millors condicions d’ús que garanteixen la seguretat dels usuaris i unes condicions de joc òptimes. A més, es minimitza el desgast i la deterioració de la gespa mantenint un aspecte visual òptim i s’allarga la vida útil.

 

Pin It on Pinterest